Actueel TwirlAcademy februari 05, 2014

NBTA start met het docenten registratie systeem.

E-mailadres

NBTA Twirl Academy 2Vanaf 1 januari 2014 gaat NBTA Twirl Academy werken met een docenten registratie systeem.

Gegevens docenten in Wedstrijd Opgave Systeem
Allereerst is er de mogelijkheid om je gegevens vast te leggen in het NBTA Wedstrijd Opgave systeem. Heb je dat nog niet gedaan voeg je gegevens dan toe onder 'Leden" en vink aan dat je docent bent.

In dit systeem kun je tevens aangeven of je gediplomeerd of ongediplomeerd bent.

Het is de bedoeling dat je je gegevens vastlegt bij die vereniging waar je hoofddocent bent. Geef je ook nog bij een andere vereniging les dan kan die vereniging je eenvoudig selecteren uit de lijst van de docenten waarvan de gegevens al in het systeem zitten.
Het is dus niet de bedoeling je gegevens twee of meer malen toe te voegen.

Je registratie als docent
Het register is een initiatief van de NBTA Twirl Academy. Om de kwaliteit van docenten te waarborgen en ze handvaten te geven om zich verder te ontwikkelen. De verantwoordelijkheid als docent is groot. De verenigingen moeten zich bewust zijn dat het werken met kinderen/volwassenen op een verantwoorde manier gebeurt.

Hoe gaat de registratie in zijn werk?

De Technische Commissie ontwikkelt jaarlijks een programma dat aansluit op de nationale en internationale ontwikkelingen binnen NBTA.

De NBTA Twirl Academy organiseert 4 keer per jaar een kaderdag waar dit programma behandeld wordt. De kosten van deze kaderdag zijn 50,- euro pp.
Door 1 keer per jaar een kaderdag te volgen registreer jij je als NBTA docent. Met je registratie geef je aan dat jij je blijft ontwikkelen. Je draagt bij aan de kwaliteit van de twirlsport.
Twirlers, ouders en besturen kunnen vertrouwen op de bijscholing van een geregistreerde NBTA docent. Bij jou is de twirler in goede handen.

De registratie, vrijblijvend, is een manier om samen te werken aan de ontwikkeling van de twirlsport. Een beter imago begint bij meer kwaliteit.
Deze registratie wordt door NBTA vastgelegd bij je gegevens in het Wedstrijd Opgave systeem.
Tevens krijgen de geregistreerde docenten, mits ze minimaal 16 jaar zijn, een NBTA docentenpas, waarmee je gratis toegang krijgt tot alle wedstrijden.

NBTA wil de docenten motiveren om zich door middel van het jaarlijks bijwonen van een kaderdag zich te registreren!

 
NBTA Wedstrijden januari 22, 2014

Info bondstrainingen / verplichte wedstrijden Majorette equipe 2014

E-mailadres

Het EK Majorette 2014 wordt gehouden in Slavonski Brod in Kroatië van 3 - 5 oktober 2014.
De bondstrainingen zijn op zaterdag 5 april en zondag 7 september, locatie nog te bepalen.
De verplichte wedstrijden zijn op zaterdag 21 juni in Barneveld en op zaterdag 13 september in Nijkerk.

 
Info wedstrijden januari 09, 2014

Inschrijving wedstrijden 2014

E-mailadres

NBTA-NL-logoOp 23 januari a.s. wordt de inschrijving open gesteld voor de NBTA wedstrijd in de maand april.

Naar aanleiding van de ervaringen van de inschrijving voor de wedstrijden in maart zijn enkele zaken aangepast.

Allereerst is het systeem verder geoptimaliseerd waardoor de serverbelasting op het moment dat de inschrijving open gaat minder zal worden. Dat betekent dat het systeem minder traag zal gaan reageren als veel verenigingen tegelijk proberen in te schrijven.

Bovendien zal als test de inschrijving voor de wedstrijden in april gespreid plaatsvinden. Per weekend zal de inschrijving 5 minuten later starten. Omdat in de maand april slechts twee weekenden met wedstrijden zijn betekent dit dat de inschrijving voor het weekend van 5/6 april om 19.00 uur en voor de wedstrijden in het weekend 12/13 april om 19.05 uur open gaat.

 Ook met deze maatregel hopen we de belasting van de server zodanig te verminderen dat de inschrijving voor iedereen soepeler zal lopen.

In de wedstrijdagenda op de site staat per wedstrijd aangegeven wanneer de inschrijving start.

Bovendien zullen met ingang van 2014 enkele zaken veranderd worden. In het systeem en de wedstrijdagenda op de site staat nu per wedstrijd aangegeven wanneer de inschrijving sluit. Op dat moment kunnen er geen mutaties meer in de inschrijvingen worden aangebracht. Voor de inschrijvingen die op dat moment in het systeem staan dient het inschrijfgeld betaald te worden.
Het is dus belangrijk de sluitingsdata van de wedstrijd waarvoor is ingeschreven goed in de gaten te houden en mutaties voor die tijd aan te brengen!

U ontvangt in 2014 ook niet meer een bevestiging van de inschrijving voor een bepaalde wedstrijd. U kunt in het systeem een overzicht downloaden (onder Financieel in het menu) van de inschrijvingen op het moment van sluiting met de bijbehorende inschrijfgelden. Dit is dan voor uw eigen boekhouding.
In verband met de veranderende regels voor incasso's ontvangt u enkel een bericht over de datum waarop de incasso wordt geïnd.

Mutaties na de sluitingsdatum kunnen alleen per mail worden doorgegeven. Geeft u daarbij altijd aan om welke wedstrijd het gaat en het registratienummer van de deelnemer!
Voor afmeldingen die binnenkomen na de sluitingsdatum dient dus wel het inschrijfgeld voldaan te worden.

Wij hopen met deze werkwijze enerzijds voor de wedstrijdcoördinatoren het werk te vereenvoudigen en anderzijds het voor u duidelijker te maken.

Toevoegen van extra deelnemers aan een wedstrijd zal alleen maar bij uitzondering plaatsvinden.

 

 
NBTA Wedstrijden december 31, 2013

Fusie en NBTA wedstrijden in 2014

E-mailadres

NBTA-NL-logoNu de fusie tussen KNFM en VNM weliswaar per 1 januari juridisch een feit is vergt de uitwerking voor de twirl- en majorettesector nog veel tijd. Totdat hier nadere afspraken over zijn gemaakt geldt dat alleen resultaten behaald op wedstrijden die vermeld staan in de NBTA wedstrijdkalender meetellen voor de NBTA kampioenschappen in 2014/2015.

Deze NBTA kampioenschappen gelden ook voor de selectie van de majorette- en twirlequipe die deel zal nemen aan de EK/WK van NBTA-Europe in 2014/2015.

 
Algemeen nieuws december 05, 2013

NBTA Twirl Camp 2014

E-mailadres

Twirl-Camp 2014Van vrijdag 23 tot zondag 25 mei is het zover: NBTA Twirl Camp!

Je dient op eigen gelegenheid naar Summercamp Heino te komen. Hier verblijven we in een geweldig kamphuis met een bioscoop, zwembad, sportvelden en een sporthal.

Het programma zal onder andere bestaan uit vette twirl- en dansworkshops, games en natuurlijk een Disco Night! NBTA Twirl Camp is voor kinderen van 6 t/m 16 jaar.

Kosten: € 125,- p.p. (all-inclusive). Schrijf je nu in via: http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/dc-twirl/c-2322755/nbta-twirl-camp/

 


<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Pagina 5 van 10
FacebookTwitter
top