Verkorte versie NBTA reglement 2013

PDF Afdrukken E-mailadres

Nadat alle op- een aanmerkingen zijn verwerkt heeft de Technische Commissie nu de Verkorte versie van het NBTA reglement 2013 gepubliceerd.

In tegenstelling tot de eerste voorstellen zijn de ensembles weer toegevoegd, echter wel met de restrictie dat er per leeftijdscategorie, een keuze gemaakt dient te worden tussen small team dance of rhythmic twirl ensemble!  Een ensemble kan dus niet ook nog (met enkele extra deelnemers) uitkomen als small team dance.
Als je geregistreerd staat als small team en door ziekte of afwezigheid je met slechts 5 deelnemers kunt deelnemen, moet je toch uitkomen als small team en krijg je alleen een verslag en geen score! 

Als je structureel een deelnemer te weinig hebt, moet je de registratie om laten zetten naar ensemble. Je kunt dit slechts 1x per jaar wijzigen!

Let op dat de leeftijden en indelingen iets gewijzigd zijn t.o.v. dit jaar. Dit geldt met name voor de ensembles en small teams preteen en junior! Het is dus belangrijk de gemiddelde leeftijd voor het wedstrijdjaar 2013 te controleren.

Ook de tijden voor de large teams zijn met ingang van het wedstrijdjaar 2013 (dus nog niet op de NK in jan. 2013) veranderd. 

Het totaal overzicht van alle onderdelen met niveau's en tijden staan vermeld in de Verkorte versie NBTA reglement 2013.
De verkorte versie van het reglement kun je vinden in de categorie Reglementen onder Downloads op de site. 

De uitgebreide reglementen, met complete uitleg, volgen voor 1 oktober a.s. Mocht je vragen hebben dan kun je die mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Laatst aangepast op maandag 09 juli 2012 14:47
 
top