variable @white is undefined in file /hosting/nbta/public_html/lcms2/default_templates/formulier/default/style.less in style.less on line 4, column 27
2|   margin-top: 60px;
3|   input {
4|     background-color: @white;
5|     color: #666;
6|     padding: 10px;
7|     border: 1px solid @lightgrey;
Aanmelding vrijwilliger EK - NBTA

Aanmelding vrijwilliger EK

Vrijwilligers gevraagd voor EK Majorette in Almere

Tijdens de Europese Kampioenschappen 2017 in Almere van 6 t/m 8 oktober zijn op vele plekken vrijwilligers noodzakelijk om deze dagen goed te laten verlopen.
De organisatiecommissie van de EK doet dan ook een beroep je aan te melden als vrijwilliger om de organisatiecommissie te ondersteunen.
Want zonder de hulp van vrijwilligers kunnen we deze dagen niet organiseren. En voor jou is het een unieke kans deze Europese kampioenschappen van dichtbij mee te maken en ook eens achter de schermen te kijken van deze organisatie.

De openingsceremonie zal plaatsvinden op donderdag 5 oktober maar daaraan voorafgaand zullen de muziektests voor de verschillende landen plaatsvinden.
Dus ook op deze dag zijn er al vrijwilligers nodig.  

Daarom willen we een beroep op je doen! En natuurlijk mag je vriend of vriendin of een familielid zich ook aanmelden om één of meerdere dagen te helpen.
Als jij je aanmeldt voor tenminste twee gehele dagen dan ontvang je voor alle overige dagen een vrije toegangskaart. Uiteraard krijg je op de dagen dat je helpt eten en drinken van de organisatie.

Aanmelden kan via het onderstaande formulier. Vul het zo volledig mogelijk in. Wij vertrouwen er op dat we voldoende aanmeldingen ontvangen om deze dagen een succes te maken.

Wil je eerst meer informatie? Mail dan naar Janny Wilkes : janny.wilkes@ziggo.nl

Bij voorbaat alvast hartelijk dank voor je aanmelding!


Ik meld mij aan als vrijwilliger voor: