Wedstrijdprogramma's

Bestuurssamenstelling NBTA Nederland

04 november 2015

Sinds begin 2015 heeft Hans van den Broek als aspirant-bestuurslid meegedraaid binnen het Bestuur. Deze periode heeft gediend als kennismakings- c.q. inwerkperiode en is onlangs geëvalueerd. Van beide kanten is de samenwerking goed bevallen en Hans is daarom met ingang van 1 november a.s. benoemd als bestuurslid. Hans heeft ruime bestuurlijke ervaring binnen de twirlwereld. Het Bestuur is verheugd met deze uitbreiding.

Het Bestuur is daarnaast op zoek naar een nieuwe secretaris aangezien Ellen Lupgens heeft aangegeven deze werkzaamheden te gaan beëindigen. Zij zal nog wel actief blijven op andere gebieden binnen NBTA Nederland.

Naar aanleiding van de oproep op de site voor iemand om het Bestuur te gaan ondersteunen met PR is besloten dat Sabine van Helden met ingang van dit najaar de PR gaat verzorgen. Sabine is studente Media, informatie en communicatie en actief twirler en docent.
 

Wij wensen Conny, Hans en Sabine veel succes toe.

Bent u geïnteresseerd in het werk van NBTA Nederland en wilt u daaraan uw steentje bijdragen, of wilt u meer informatie over de secretarisfunctie binnen NBTA, dan kunt u contact opnemen met Conny van Walraven, e-mail: cmvwalraven@kpnmail.nl  of met Dick Ligt, e-mail: info@nbta.nl