Over NBTA

Rita Schrooten

13 januari 2019

Rita heeft op 13 januari  2019 afscheid genomen als jurylid van de NBTA. Niet alleen nationaal maar ook internationaal. De andere werkzaamheden die Rita doet voor NBTA Europe en WFNBTA blijft ze gewoon uitvoeren. Wellicht wordt Rita ook nog eens ingeschakeld bij andere activiteiten van de NBTA, maar in ieder geval niet meer als jurylid.

Een topprestatie heeft Rita geleverd want in 1983 is ze gestart als jurylid en in 2018 heeft ze te kennen gegeven te willen stoppen. Vele twirlers en majorettes dus 35 jaar lang met enthousiasme gejureerd. Naast het jureren heeft ze werkzaamheden voor de KNFM uitgevoerd. Heeft leiding gegeven aan  de NBTA TC en OC indertijd. Heeft dit ook met volle passie gedaan en was vaak te vinden op het KNFM kantoor in Arnhem.

Ze staat bekend als een goed, vriendelijk en toegankelijk jurylid. Collega’s van haar gaven aan haar te gaan missen niet alleen vanwege de enorme kennis en ervaring, maar ook als persoon.

Rita ademt integriteit, heeft technisch inzicht, altijd met een glimlach en professioneel. Standvastig en rechtvaardig. Staat voor collega’s klaar voor advies of een dolletje. Kortom een heuse professional, die NBTA gaat missen. De collega’s en alle NBTA-ers  bedanken Rita voor de vele jaren van prettige samenwerking.

Rita is, alles bij elkaar genomen in hart en nieren, een bevlogen NBTA-er, die alles over heeft voor de twirlsport.

Voor die grote prestatie van 35 jaar jureren en alle werkzaamheden verricht bij de KNFM heeft Rita het NBTA erelidmaatschap ontvangen en is toegevoegd aan onze eregalerij.