Foto- en Film beleid

Foto- en filmbeleid NBTA Nederland

Social media

Op onze website en via onze andere social mediakanalen plaatst NBTA Nederland beeldmateriaal (foto’s en film/video-opnames) waarop deelnemers aan wedstrijden te zien zijn. Ook wordt dit materiaal gebruikt voor andere publicatiedoeleinden. NBTA Nederland hanteert het beleid dat deelnemers en ouders/verzorgende van minderjarigen altijd kunnen verzoeken tot verwijdering zonder opgave van reden. Daarnaast streeft NBTA Nederland ernaar om zorgvuldig om te gaan met de privacy van deelnemers.

NBTA is niet aansprakelijk voor publicatie van beeldmateriaal gemaakt door derden zonder opdracht  of toestemming van NBTA Nederland. Indien professionele fotografen foto’s wensen te maken op wedstrijden dient hiervoor van tevoren schriftelijk toestemming gevraagd te worden aan NBTA Nederland. Indien een fotograaf aanwezig is op een wedstrijd kan je bij de wedstrijdleider kenbaar maken dat opnames niet gewenst zijn.
 

Technische Commissie

Tijdens de voorrondes en Kampioenschappen en tijdens reguliere wedstrijden worden er mogelijk opnames gemaakt namens de Technische Commissie. Deze opnames zijn alleen voor trainingsdoeleinden van de juryleden bestemd, worden dus niet verspreid noch gebruikt in een andere context. Indien een deelnemer hiertegen bezwaar heeft, dient dit van tevoren schriftelijk aangegeven te worden door een mail te sturen naar wedstrijdsecretariaat@nbta.nl. Dit is mogelijk t/m de donderdag voor de desbetreffende wedstrijd. Het bezwaar dient iedere wedstrijd opnieuw ingediend te worden!