Over NBTA

Marij Voets

28 oktober 2018

De droom van Marij Voets en haar man Ger gaat werkelijkheid worden!

Op 16 november 2018 verhuist Marij Voets en haar man definitief naar Frankrijk. Zij gaan daar hun jarenlange droom waar maken. Dat betekent afscheid nemen van Marij en dat hebben we gedaan op 28 oktober in Hoofddorp.

Na afloop van de wedstrijd is Marij, hoewel ze eigenlijk niet in die belangstelling wil staan, heel hartelijk bedankt voor haar jarenlange inzet voor NBTA. Als klein meisje op 5/6 jarige leeftijd begonnen als majorette. Uitgegroeid tot trainer/coach van The Rainbows. Later is Marij opgeleid tot jurylid. Heeft nationaal en internationaal ontelbare keren gejureerd en deelnemers nuttige informatie meegegeven om zich te verbeteren in de twirl- en showtwirlsport.  Als lid van de technische commissie docenten gestimuleerd cursussen te volgen, workshops gegeven en heel veel andere  werkzaamheden verricht om de twirlsport naar een hoger level te brengen in Nederland.

Daarnaast is zij 7 jaar lang succesvol de Bondscoach van de Majorette-equipe geweest. Kortom een duizendpoot met veel ervaring heeft afscheid genomen van NBTA Nederland.

Voor haar vele werkzaamheden heeft het NBTA bestuur Marij benoemd tot lid van de NBTA Eregalerij. Bijbehorend certificaat en penning zijn daarbij overhandigd evenals een cadeau van de KNMO en NBTA.

Veel succes Marij en Ger bij alles wat jullie gaan doen in Frankrijk.