Over NBTA

Grand Prix 2019

19 november 2018

Grand Prix 2019 Frankrijk

Ook komend jaar zal er onder auspiciën van de IBTF een Grand Prix georganiseerd worden.
Deze Internationale wedstrijd bevat de onderdelen, 1 baton, 2 baton, duo twirling, team dance twirl, exhibition corps en parade corps.
Nederland zal op de overige majorette onderdelen geen deelnemers afvaardigen namens NBTA.

 

De technische commissie van NBTA Nederland verneemt graag of er deelnemers zijn die interesse hebben om deel te nemen aan deze wedstrijd. Een ieder die voldoet aan de juiste leeftijdsklasse van dit evenement en geplaatst is in de kampioensklasse kan zich melden.
Deelnemers die in de kampioensklasse op aankomend NK de top 6 bereiken komen daadwerkelijk in aanmerking voor afvaardiging voor de Grand Prix. Het resultaat van het NK zal hierbij leidend zijn.
Mocht er meer interesse zijn, dan mogelijke deelname per onderdeel, dan zal de TC op basis van de resultaten van het NK een selectie samenstellen voor afvaardiging.

Voor parade groepen die interesse hebben vraagt de TC ook zich aan te melden. Indien ook hier meer interesse is dan mogelijke deelname zal TC hiervoor een nader te bepalen selectie afstemmen.

De Grand Prix geeft deelnemers de kans om zich te meten(op de genoemde onderdelen en leeftijdsklasses) met de beste deelnemers van beide federaties (WFNBTA en WBTF).Dit kampioenschap is een prachtige kans voor elke twirler die een wedstrijd van mondiaal niveau wil bijwonen.

Indien er interesse is in deelname aan de Grand Prix dan kan er tot 30 december 2018 een mail gestuurd worden naar nbtatc@hotmail.com

Alle reglementen voor de Grand Prix, alsmede de leeftijdsklasse staan vermeld op nbta.nl onder Downloads -> reglementen.