Over NBTA

Bedankt!

22 januari 2023

Bedankt allen voor de vele mooie jaren die ik bij NBTA heb gehad en zeker de laatste 8½ jaar als voorzitter van NBTA Nederland.

Dank voor de waardering, die ik heb gekregen bij mijn afscheid op 8 en 14 januari. Het was geweldig, mooie speeches, prachtige cadeaus en het erelidmaatschap aangeboden gekregen door zowel KNMO als NBTA.

Natuurlijk kan en doe je zoiets nooit alleen. Samen zijn we NBTA Nederland en samen werken we voor onze mooie twirlsport. Twirlers, coaches, ouders dank voor de fijne contacten, leuke gesprekken. Bestuur, TC, juryleden, wedstrijdleiders, coördinatoren, muziekcrew en organisatie commissies dank dat ik een beetje heb mogen meesturen, samen met jullie, aan NBTA Nederland.

Het was me een eer en ik kan zeggen dat het vrijwilligerswerk me heeft verrijkt. Dus twirlers geweldig dat je nu sport en traint. Het helpt je in je verdere leven tot zelfstandigheid, het accepteren en verwerken van zowel verdrietige als vreugdevolle gebeurtenissen. Niet iedereen kan tenslotte de top halen, maar het allerbelangrijkste is plezier hebben in wat je doet en op welk niveau dat is maakt niet uit. Stop je met twirlen overweeg dan eens iets anders te gaan doen voor NBTA of misschien wel NBTF. Inmiddels zijn er per 1 januari een paar nieuwe jonge wedstrijdleiders en coördinatoren aan de slag gegaan, voortgekomen uit oud-twirlers! Het juryteam was al eerder uitgebreid, maar kan ook altijd weer nieuwe juryleden gebruiken. Misschien wil jij die muziek wel laten schallen door de hallen? Laat je informeren, want zo kan je toch betrokken blijven bij die mooie twirlsport en jullie opvolgers hebben weer nieuwe vrijwilligers nodig.

Zonder vrijwilligers kan onze organisatie niet bestaan! Van mij een groot applaus voor iedereen die vrijwillig voor NBTA aan het werk is.

Het ga jullie allemaal goed en NBTA is natuurlijk niet uit mijn hart en ik blijf jullie zeker volgen. Succes voor iedereen, hoe je ook betrokken bent bij NBTA.

Hartelijke groet, Conny.