Over NBTA

NBTA Nederland schaft de docentenpas af in 2022!

02 december 2021

Docenten/coaches zijn niet altijd in de gelegenheid om een docentendag bij te wonen. Dat levert vaak de nodige vragen op zodat het NBTA bestuur heeft besloten de pas af te schaffen. Daarvoor in de plaats komt vanaf 1 januari 2022 een toegangspas voor docenten/coaches. De pas is uitsluitend van toepassing bij wedstrijden waaraan eigen leerlingen deelnemen. Dit kan de organiserende vereniging controleren.

Het betekent overigens niet dat de docentendagen niet meer gehouden worden. Deze blijven gewoon georganiseerd worden door de TC van NBTA. Er is echter geen docentenpas meer aan verbonden.

Hoe kom je aan zo’n toegangspas en wat zijn de kosten?
Verenigingen kunnen deze pas, 2 per vereniging, aanvragen door het online formulier in te vullen. Klik hier voor het formulier

Kosten:
Eenmalige aanbieding geldig t/m 31 december 2021: 2 toegangspassen kosten € 15.00.
Mocht de pas vervangen moeten worden dient de oude pas teruggestuurd te worden naar de penningmeester en de kosten voor de nieuwe pas bedragen dan € 25.00 per stuk. De docenten/coach toegangspas is een persoonlijke pas en dus niet overdraagbaar aan andere personen. 

Na ontvangst van de gegevens worden de toegangspassen binnen 10 dagen naar het secretariaatsadres van uw vereniging gestuurd.

Wij roepen de docenten/coaches op de docentendagen te blijven bezoeken. Scholing is namelijk in het belang van de vereniging en jullie leden.