Over NBTA

Digitale feedback & Analyse

01 augustus 2020

Vanwege alle maatregelen zijn de wedstrijden momenteel geannuleerd. Veel twirlers en verenigingen hebben in de enquête aangegeven heel graag feedback en/of een analyse te ontvangen op de routine(s) zodat ze verder kunnen werken en door kunnen blijven groeien. Daar zijn we vanuit NBTA heel blij mee en daarom gaat het juryteam van NBTA Nederland digitaal aan de slag. Voor in ieder geval de komende maanden en mogelijk ook als de wedstrijden weer gaan starten!

Het juryteam kan je voorzien van feedback, vergelijkbaar aan wat je op een scoresheet ontvangt. Er worden geen punten toegekend. Het jurylid zal per hoofdstuk aangeven wat er al heel goed is en waar je groeipunten zitten. Je kan er ook voor kiezen om deze feedback in te laten spreken door het jurylid.

Je kan ook om een uitgebreidere analyse vragen op de onderwerpen: Choreografie, Inhoud Routine, Technische uitvoering, Baton (bij teams) en/of Movement (bij teams).

De feedback/analyse wordt per email verstuurd naar het opgegeven e-mailadres van de vereniging/coach.

Kosten:
Feedback:       €   6,00 per routine
Analyse:          € 10,00 per routine per geselecteerd onderwerp
Bij het aanmelden dienen de kosten direct betaald te worden.

Wil jij graag feedback of een uitgebreide analyse van je routine(s)? Dat kan vanaf 1 augustus 2020. Maak een filmpje van je routine waarin je goed in beeld bent, de muziek goed hoorbaar is en waarin je de routine volledig uitvoert! (Net als op een wedstrijd).
Plaats dit filmpje verborgen op YouTube en voeg de link toe aan het formulier op de website! Als je niet weet hoe dit moet kun je dit vinden op Google. Het is niet mogelijk om het filmpje als bijlage mee te sturen of WeTransfer te gebruiken.

klik hier voor het formulier

We gaan ons best doen om je routine zo snel mogelijk te behandelen. Om iedereen snel te kunnen voorzien van feedback het verzoek om je routine (per onderdeel) niet vaker dan 1x per maand in te sturen!

Wil jij graag met een jurylid op locatie aan de slag met je routines of een interne wedstrijd organiseren (dit is geen onderdeel van het NBTA wedstrijdsysteem) met een NBTA jurylid? Dat kan!
Nodig een jurylid uit om bij jullie langs te komen!
Indien je de contactgegevens niet hebt kan je contact opnemen met de TC! Kosten: € 35 per uur + kilometervergoeding a € 0,31 ct/km. (Let op: afhankelijk van de beschikbaarheid van het desbetreffende jurylid.)

Heb je na lezen van dit bericht nog vragen. Dan kun je contact opnemen met het wedstrijdsecretariaat op het volgende mailadres wedstrijdsecretariaat@nbta.nl