Over NBTA

Wedstrijden zonder publiek in oktober

30 september 2020

NBTA heeft vorige week ervaren hoe belangrijk de deelnemers het vinden weer de vloer op te mogen. 

Wij hebben dan ook gemeend, in overleg met de medewerkers van de sporthal, de wedstrijd door te laten gaan. Helaas moet dit, zoals u allen weet, zonder publiek. Wij betreuren dat eveneens maar kunnen niet anders. Met de deelnemers mogen een max aantal coaches/begeleiders per vereniging mee naar binnen. Het aantal coach/begeleiders per vereniging zal worden vermeld in de mail mbt uploaden van muziek. 

Helaas is het niet mogelijk om ouders of anderen die deelnemers naar de sporthal brengen toe te laten in de sporthal in verband met maximaal aantal personen in de hal. Dringend worden zij verzocht in de auto te blijven wachten of zich elders te begeven, maar mogen zich absoluut niet verzamelen op het terrein voor of rond de sporthal. In het belang van de deelnemers om weer mee te kunnen doen is dit de enige optie. Wij gaan ervan uit dat u het net zo belangrijk vindt als wij en verwachten dat iedereen hieraan mee wil werken.

Mocht je toch zelf besluiten, om welke reden dan ook, niet te willen deelnemen kunnen wij helaas het inschrijfgeld niet teruggeven. 

Ondanks deze nieuwe verstrekkende maatregelen wensen wij jullie een fijne wedstrijd. 

Bestuur NBTA