Twirl Academy

TA voor Docenten

 

Specialisaties

In het najaar van 2022 zal NBTA Nederland weer specialisaties verzorgen. Wil jij je verdiepen in één of meerdere onderdelen meld je dan aan. Tijdens een specialisatie krijg je uitleg over het scoresheet en hoe je deze dient te interpreteren. Hoe je een routine opbouwt en hoe je veel voorkomende fouten kan voorkomen. Naast de theorie is er ook ruimte voor de praktijk waar je met elkaar echt aan de slag gaat op één of meerdere onderdelen. Een specialisatie wordt altijd afgerond met een opdracht waarnaar je bij voldoende resultaat een certificaat ontvangt.

Ben je docent en/of wil je binnenkort gaan starten met de juryopleiding? Zorg dat dan je alle specialisaties gaat volgen. Dit najaar komen de onderstaande specialisaties aan bod:

1-10       solo 1 baton

22-10     Dans onderdelen te weten;
Solo Dance twirl          
Artistic Solo
Duo Dance twirl
Artistic Duo

26-11   Super X strutting en kids twirl

17-12  2 Baton en 3 Baton

In het voorjaar van 2023 zullen de overige specialisaties worden aangeboden. De data hiervoor zullen later dit jaar gecommuniceerd worden.

De kosten per specialisatie bedragen 35 euro p.p.
Inschrijvingen gaat via dit formulier. 

Je kunt je aanmelden tot een week voor aanvang van bovenstaande specialisaties. Alle specialisaties zullen in Utrecht georganiseerd worden,

Heb je vragen of opmerkingen mail dan naar nbtatc@hotmail.com

 

Overige

Er kan altijd in overleg een les gegeven worden, neem hiervoor contact op met Twirlacademy@nbta.nl
Ook kun je lessen op locatie organiseren.