Twirl Academy

TA voor Docenten

 

Specialisaties

Voor docenten die een verdieping zoeken in een bepaald onderdeel worden specialisaties aangeboden. Hoe wordt een bepaalde routine opgebouwd, waar moet je op letten als je een routine maakt, welke valkuilen kom je tegen en hoe vermijd je deze? Allemaal vragen waar je op deze dag informatie en antwoorden op krijgt. Aan deze theoretische dag is een opdracht verbonden die je na het behalen hiervan een officieel certificaat oplevert. Als alle opdrachten succesvol zijn afgerond heb je een deel van je docentenopleiding. Tevens zijn de specialisaties nodig om te mogen starten met de juryopleiding. 

Juryopleiding

Voor de juryopleiding is het verplicht om alle specialisaties te hebben gevolgd of deze moeten worden gehaald tijdens de opleiding. De TC adviseert om alle opleidingen afgerond te hebben voor de juryopleiding. 
Na het Wereldkampioenschap 2018 in Noorwegen zal er een jury opleiding starten. Indien je interesse hebt kun je je aanmelden via nbtatc@hotmail.com
Je kunt het examen alleen afronden wanneer je tenminste beschikt over een certificaat voor alle specialisaties. (zie opsomming verderop in deze publicatie) Het is toegestaan nog specialisaties af te ronden tijdens de opleiding. Let op vanwege nieuwe werkwijze TA zal je deze aan moeten vragen, bij voorkeur met een groep andere docenten.

Kaderdagen

1x per jaar wordt er een Kaderdag georganiseerd.

Voor iedere docent die op de hoogte gehouden wil worden van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de twirlsport is dit een dag die je zeker niet mag missen. Niet alleen voor twirlen ook voor showtwirl. Tijdens deze dag worden actuele onderwerpen behandeld, is er tijd en gelegenheid om als docenten bij elkaar te komen, vragen te stellen, te luisteren en van elkaar te leren.

De Kaderdag is bedoeld voor alle docenten, gediplomeerd en ongediplomeerd, en zeker de moeite waard om bij te wonen. Verzoeken om zaken te behandelen tijdens de Kaderdag kunnen naar de TC gemaild worden.

 Bij deelname aan de Kaderdag ontvang je een docentenpas voor de NBTA-wedstrijden van het jaar daarop.

 

Er kan altijd in overleg een les gegeven worden, neem hiervoor contact op met Twirlacademy@nbta.nl
Ook kun je lessen op locatie organiseren.