Twirl Academy

Voor twirlers

 

Internationaal level 1

Om op EK’s/WK’s Twirl te mogen deelnemen als solist of duo is het behalen van het internationale level 1 verplicht. Vanaf 2019 is het behalen van Level 1 verplicht voor alle deelnemers uitgezonderd deelnemers aan het onderdeel Pompon Team.
Om op het EK majorette te mogen deelnemen is het behalen van het internationale level 1 verplicht (ook voor de groepen)
Het internationale level 1 bestaat uit diverse vaste combinaties voor body en baton welke gedurende de lessen worden aangeleerd.

Het internationale level wordt in een aantal lesdagen geheel aangeleerd waarna een examen volgt. Na het behalen van het examen ontvang je een diploma. Ook niet-EK-deelnemers zijn uiteraard van harte welkom om zich op te geven. De inhoud van internationaal level wordt behandeld in 2 lessen. Je bent verplicht om les 1 en les 2 te volgen. Je mag de lessen in willekeurige volgorde volgen zolang je maar les 1 en 2 gevolgd hebt voor je examen!! Je kunt ook kiezen voor deelname aan het examen in een volgend blok 

 

Internationaal level 2

Vanaf 2019: Om op EK’s/WK’s Twirl te mogen deelnemen als solist op het onderdeel 1 baton of 2 baton is internationale level 2 verplicht.
Het internationale level 2 bestaat uit diverse vaste combinaties voor body en baton welke gedurende de lessen worden aangeleerd.

Het internationale level wordt in een aantal lesdagen geheel aangeleerd waarna een examen volgt. Na het behalen van het examen ontvang je een diploma. Ook niet-EK-deelnemers zijn uiteraard van harte welkom om zich op te geven. De inhoud van internationaal level wordt behandeld in 3 lessen. Je bent verplicht om les 1, les 2 en les 3 te volgen. Je mag de lessen in willekeurige volgorde volgen zolang je maar les 1, 2  en 3 gevolgd hebt voor je examen!! Je kunt ook kiezen voor deelname aan het examen in een volgend blok 

 

Er kan altijd in overleg een les gegeven worden, neem hiervoor contact op met Twirlacademy@nbta.nl
Ook kun je lessen op locatie organiseren.