Wedstrijden

Belangrijke informatie i.v.m. wedstrijden NBTA

 

Tijdens de zoombijeenkomst op 11 januari 2022 met de verenigingen, coaches en NBTA-medewerkers is o.a. naar voren gekomen dat de prijsuitreiking en promotiebekendmaking erg gemist worden. De voor en tegens van de twee blokken wedstrijden zijn eveneens besproken. Voor de bekendmaking promotie hebben de NBTA-medewerkers een oplossing gevonden door het tijdens de wedstrijd, na afloop van de categorie, aan de deelnemer bekend te maken en na afloop van het blok de namen om te roepen. Omdat veel twirlers naar huis gaan is ervoor gekozen het ook tijdens de wedstrijd persoonlijk kenbaar te maken. Een prijsuitreiking is helaas niet mogelijk bij twee blokken wedstrijden. De warm-upperiode tussen de twee blokken is te kort om dit te kunnen realiseren. De deelnemers aan het middagblok hebben ook hun tijd nodig om de wedstrijdvloer te verkennen. Bovendien kost het de organiserende vereniging veel geld om extra prijzen te moeten aanschaffen omdat het eigenlijk twee aparte wedstrijden zijn, waarvoor dus dubbele prijzen nodig zijn. NBTA heeft een NBTA-medewerker bereid gevonden de uitslagen op zaterdag en zondag na 19.00 uur op de site te zetten, zodat eenieder kennis kan nemen van de uitslagen.

 

Tot de zomervakantie blijven de wedstrijden zoals gepland en bekend gemaakt, ondanks dat de coronamaatregelen zijn opgeheven. NBTA evalueert opnieuw in de maand mei het seizoen en maakt daarna bekend, waarschijnlijk eind juni, hoe we de wedstrijden na de zomervakantie gaan inrichten.

 

Nog even een tip voor alle coaches: het is mogelijk in te schrijven in zowel het ochtend als middagblok, zodat de deelnemers toch over de hele dag verdeeld kunnen worden. Nu wordt regelmatig aangegeven dat de verschillende onderdelen elkaar te snel opvolgen waardoor de deelnemer te snel voor het volgende onderdeel de vloer op moet.

 

BELANGRIJK: Geef onderstaande informatie zeker door aan degene die binnen de vereniging zorgt voor het inschrijven op wedstrijden/communicatie met het wedstrijdsecretariaat:

 

- zodra het programma van een wedstrijd op de site staat, moet er tevens een link zijn ontvangen voor het uploaden van de muziek;

- rondom wedstrijden ontvangen wij erg veel mail. Het kost veel tijd om deze alle te beantwoorden. Voor vragen rondom wedstrijden vinden jullie hier een overzicht (link) welk emailadres/of formulier je dient te gebruiken zodat vragen eerder op de juiste plaats terecht komen en onze vrijwilligers wat ontlast worden.