Nieuws

08 september 2017

De kaderdag van 5 november kan geen doorgang vinden daar er dat weekend een verplichte bijscholing is voor de internationale juryleden. Helaas zijn om deze reden de TC-leden niet beschikbaar.

De kaderdag zal verzet worden naar zondag 12 november.  Tijdens deze dag krijg je laatste update van al het nieuws op gebied van reglementen, technieken en extra informatie/workshops voor docenten.

Schrijf je in via het aanmeldformulier op de website www.nbta.nl. Aanmelden is mogelijk vanaf 15 september!

Kosten    25,- p/dag
Plaats    Eemnes

Tevens ontvang je weer een toegangspas voor alle wedstrijden.

TC NBTA


30 november -0001

De slectiecriteria voor de NK Show Twirl in maart 2018 zijn bekend. Belangrijke wijziging is de eis om tenminste aan één NBTA wedstrijd in 2017 deel te nemen. De volledige criteria kun je hier vinden.


08 januari 2016

Naar aanleiding van vragen heeft de TC besloten nog enkele aanpassingen aan te brengen in het reglement 2016.

De maximale routinetijd voor de nieuwe klasse Novice mag in 2016 gelijk zijn aan de maximum routinetijd in beginner. Het jaar 2016 zal nog beschouwd worden als overgangsjaar m.b.t de routinetijd.
Zie voor de maximum routinetijden van de Beginnerklasse van de verschillende onderdelen het reglement 2016. 
De minimumroutinetijden voor de noviceklasse blijven zoals in het reglement genoemd dus gehandhaafd.

Met ingang van 2016 zal voor het onderdeel Kidstwirl niet langer de peildatum meer worden gebruikt voor de vaststelling van de leeftijd. Met ingang van dit jaar kan men deelnemen aan het onderdeel Kidstwirl als men in het wedstrijdjaar 5 jaar wordt.

De wijzigingen zullen binnenkort in het reglement nog worden opgenomen.

 


03 november 2015

Met ingang van 2016 zal er een nieuw NBTA wedstrijdreglement geldig zijn. Vanaf volgend jaar  zijn er diverse wijzigingen in het reglement aangebracht. Het is daarom zeker aan te bevelen het reglement goed door te nemen! Een overzicht van alle wijzigingen is ook beschikbaar. Of kom naar de Kaderdag op 15 november waar je al je vragen kunt stellen over het nieuwe reglement.