Nieuws

19 juni 2017

Op zaterdag 8 juli aanstaande zal er naast de reguliere workshops op Twirl Academy een dag georganiseerd worden die geheel in het teken staat van de jeugd. Voor het eerst binnen de Twirl Academy is er voor de jonge twirlers in de leeftijd tussen 6 en 13 jaar een speciale dag voor hen gepland.

Deze dag krijgen de kinderen les van Melanie den Uijl. Melanie is opgegroeid met een baton in haar hand. Vanaf haar 4e jaar is twirlen al een deel van haar leven, waarbij ze zowel als solist als in teamverband diverse Europese en Wereld Kampioenschappen heeft mogen meemaken. Na haar twirlcarriere heeft ze het lesgeven opgepakt en is ze inmiddels al jaren coach van jonge talentvolle twirlers en weet de dans/twirl combinatie succesvol bij deze twirlers op een speelse manier aan te leren. Met haar passie voor twirlen en het plezier in les geven hoopt ze vele jonge jongens en meiden aan het twirlen te krijgen.
 


30 november -0001

Met ingang van 2017 geldt dat bij inschrijving voor activiteiten van de NBTA Twirl Academy bij inschrijving direct betaald dient te worden. De betaling via een af te geven eenmalige incasso vervalt hiermee. Na invullen van het inschrijfformulier worden direct de totaalkosten zichtbaar en kunnen deze via een iDealbetaling voldaan worden. Restitutie van het inschrijfgeld is in principe met ingang van dit jaar niet mogelijk. De algemene regels die voor de NBTA Twirl Academy gelden zijn per 1 jan 2017 hierop aangepast. Deze kun je hier vinden of downloaden via deze link.


09 januari 2017

Tijdens de Kaderdag zijn diverse onderwerpen aan bod gekomen. Ook met docenten die deelnamen aan de specialisatie Show Twirl zijn deze onderwerpen besproken. Dit verslag is een samenvatting van beide bijeenkomsten.

Het verslag kun je ook als PDF downloaden via
deze link