Nieuws

04 mei 2018

In sport en ontmoetingscentrum "de Hilt" te Eemnes. Een bijeenkomst voor vertegenwoordigers van alle twirl- en majoretteverenigingen.
Het Thema van het Congres is Delen en Verbinden!

NBTA wil heel graag met u Delen en Verbinden!


01 juni 2018

Tijdens het NBTA congres zijn er ook  twee workshops te volgen. Deze workshops zijn voor docenten maar óók voor junior en senior twirlers. Je kan de workshops ook combineren met het ochtend of middag deel van het congres.

De kosten zijn 10 euro per workshop, als je beide workshops doet krijg je 5 euro korting en betaal je 15 euro.

WORKSHOP 1 
10.00 tot 12.30 uur
AFRO WORKSHOP in samenwerking met DCDANCE

WORKSHOP 2 
13.30 tot 16.00 uur
HOE VOORKOM JE BLESSURES!!
Door Daisy Donker


04 mei 2018

In de sectoren sport, cultuur en scouting worden activiteiten vormgegeven door besturen die door vrijwilligers worden geleid. Deze vrijwilligers in het bestuur beleven plezier aan het leiden van een organisatie en hebben een belang bij het goed functioneren van de vereniging. Door maatschappelijke ontwikkelingen (individualisering, vergrijzing en technologisering) is het echter steeds moeilijker om geschikte mensen te vinden die zich als bestuurder voor verenigingen willen inzetten. Zij weten minder tijd te vinden in hun drukke agenda’s, of ze zien op tegen de dagelijkse beslommeringen en verantwoordelijkheden die het besturen van een vereniging met zich meebrengt.


04 mei 2018

Tijdens een plenaire sessie willen wij u graag laten kennismaken met de mensen achter de schermen. Wie zijn deze mensen wat doen ze allemaal en wat kunnen we voor elkaar betekenen?
Tevens leiden wij u rond door het Wedstrijd inschrijfsysteem en willen wij met u van gedachten wisselen over de toekomst plannen voor innovaties. 


04 mei 2018

In de interactieve subsessie bespreken wij de onderwerpen waar veel verenigingen tegen aanlopen en door samen te brainstormen komen wij vast tot een oplossing. De onderwerpen/thema’s ontvangen wij graag van u zelf.