Twirl Academy

Juryopleiding

NBTA Nederland zal september 2023 starten met een juryopleiding tot allround jurylid NBTA Nederland.
Heb jij altijd al willen jureren als NBTA jurylid, dan is nu de kans om de opleiding te volgen en wie weet zit je binnenkort achter de tafel op een wedstrijd. Heb jij ervaring als deelnemer en ben je inmiddels/of ga je binnenkort stoppen als twirler dan is dit wellicht een prachtig moment om de opleiding te starten…

Ben jij docent en ben je van mening dat je iets toe kan voegen aan het juryteam? Stap weg van de zijlijn en meld je aan!

Om succesvol te worden als NBTA jurylid dien je te voldoen aan de onderstaande instapeisen:
- Je bent bekend met de scoresheets van NBTA
- Je kent de terminologie van de twirlsport
- Je herkent de verschillenden onderdelen en technieken binnen NBTA

De opleiding bestaat uit het opdoen van zowel praktische als theoretische kennis van alles wat komt kijken bij het jureren. Ook zal je tijdens het traject praktische stages lopen tijdens NBTA wedstrijden. Een gemiddeld traject tot jurylid duurt 1 tot 2 jaar afhankelijk van het instapniveau van de deelnemer.

De opleiding wordt afgesloten met een theoretisch en praktisch examen. Voor je praktijkexamen kunt doen dien je alle specialisaties succesvol te hebben afgerond. Heb jij nog niet alle specialisaties, kijk dan hier hoe je je dit najaar nog kunt aanmelden.

Bij interesse voor de opleiding ontvangen wij graag je (twirl)CV met motivatiebrief en status van je specialisaties voor 1 juni 2023 via nbtatc@hotmail.com